O Brendu

Dobrodošli u Nastja Jewellery, brend koji je posvećen stvaranju nakita sa svrhom. Naš brend predstavlja nakit koji nije samo lijep, već ima i osobno značenje za onoga tko ga nosi. Koristimo prirodne materijale poput prirodnog poludragog kamenja i 925 srebra za izradu jedinstvenih i smislenih komada.

U Nastja Jewellery razumijemo da nakit nije samo dodatak, već može poslužiti i kao podsjetnik, motivacija ili inspiracija u svakodnevnom životu. Zato je svaki naš komad pažljivo izrađen s namjerom pružanja osobne i značajne veze za onoga tko ga nosi.

Naš nakit nije samo ukrasni predmet, to je umjetničko djelo koje je pažljivo dizajnirano kako bi zauzelo posebno mjesto u srcu onoga tko ga nosi. Naši su komadi bezvremenski i svestrani, dizajnirani za nošenje svaki dan ili u posebnim prilikama. Vjerujemo da svaki komad nakita treba pričati priču i nositi posebno značenje, a to je ono što Nastja Jewellery izdvaja od ostalih brendova.

Naša predanost održivosti ogleda se u našem nakitu koji je izrađen od prirodnih materijala. Ponosimo se odgovornom nabavom naših materijala, uključujući srebro iz ugledne srebrnarske obitelji na Baliju, poznate po svojoj stručnosti u izradi srebra. Naš nakit se izrađuje u Zagrebu, što osigurava visoku kvalitetu krajnjeg proizvoda.

Ukratko, Nastja Jewellery je brend koji je posvećen stvaranju prekrasnih komada nakita koji imaju osobnu i značajnu vezu za onoga tko ga nosi. Koristimo prirodne materijale, predani smo održivosti i vjerujemo da svaki komad nakita treba imati priču za ispričati. Nadamo se da ćete uživati ​​istražujući naše kolekcije i pronaći savršeni komad koji vam se sviđa.