Pravo na odustanak

Kupoprodajni ugovor s Meaningful jewellery jdoo možete raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Rok od 14 dana počinje teći od dana kada kupac ili treća osoba koju naručitelj odredi (ne dostavljač), primi proizvod - predmet kupoprodajnog ugovora, u svoje vlasništvo. Ako se po jednoj narudžbi kupca proizvodi moraju isporučiti odvojeno, odnosno ako narudžba sadrži proizvode koji se moraju poslati u više komada, rok počinje teći od dana kada je zadnji proizvod iz narudžbe isporučen.

Kupac je dužan prije isteka roka od 14 dana obavijestiti prodavatelja o svojoj odluci o raskidu kupoprodajnog ugovora ispunjavanjem OBRASCA – PRAVO NA ODUSTAJANJE koji se nalazi ovdje te slanjem obrasca e-poštom na nastja.jewellery@ gmail.com . Kupac će e-poštom bez odgađanja dobiti potvrdu da je prodavatelj primio OBRAZAC - PRAVO NA ODUSTANJE.

Kako funkcionira povrat?

  1. Ispunite OBRAZAC – PRAVO NA ODUSTANJE. Obrazac možete pronaći OVDJE.
  2. Pošaljite nam ispunjeni OBRAZAC – PRAVO ODUSTAJANJA poštom na nastja.jewellery@gmail.com
  3. Proizvod pošaljite natrag na provjeren način i o vlastitom trošku na adresu: Radonjska ulica 4, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Kupac nema pravo na raskid kupoprodajnog ugovora ako:

  • Ako je predmetni proizvod proizvod izrađen po narudžbi (svi proizvodi izrađeni po narudžbi ne mogu se vratiti ili zamijeniti)
  • Proizvod ima tragove nošenja
  • Ukoliko proizvod nije u izvornom stanju i pakiranju

Ukoliko kupac odluči povući kupoprodajni ugovor s Meaningful jewellery jdoo, vratit ćemo mu iznos novca koji smo primili od kupca uključujući troškove dostave, bez odgađanja, a najkasnije 14 dana nakon što primimo OBRAZAC – PRAVO NA ODUSTANJE kupac. Troškove povratne dostave proizvoda/proizvoda snosi kupac. prijenos novca bit će izvršen na isti način na koji je kupac platio proizvod/e. Novac možemo vratiti čim primimo proizvod/e od kupca ili čim kupac dokaže da nam je proizvod/e poslao natrag. Kupac mora vratiti proizvod čim nam pošalje obrazac "pravo na povlačenje", najkasnije 14 dana nakon toga. Kupac mora vratiti proizvod/e na način koji se može provjeriti na sljedeću adresu: Radonjska ulica 4, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje može biti posljedica rukovanja proizvodom, osim ako je rukovanje posljedica utvrđivanja prirode, značajki ili funkcionalnosti proizvoda.

Ukoliko proizvod bude vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez nekih dijelova ili dokumentacije, te isti ne bude poslan prodavatelju u roku od 8 dana, smatrat će se da kupac nije izvršio svoju obvezu. vraćanja proizvoda. U tom slučaju prodavatelj nije dužan vratiti uplaćena sredstva.

OBRAZAC - PRAVO ODUSTANAK OD KUPOPRODAJNOG UGOVORA

Za daljnje informacije pogledajte naše uvjete, koje možete pronaći OVDJE .