Plaćanje i dostava

Proizvodi se naručuju odabirom i dodavanjem u košaricu. Kupac može kupiti proizvod samo kao registrirani kupac. Za registraciju kao kupac kliknite ovdje. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe sve korake postupka narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je izvršiti na sljedeće načine:

  • bankovnim depozitom
  • Kreditna/debitna kartica (Maestro, MasterCard, Visa)

Sigurnost online plaćanja

Plaćanja na našim stranicama provode se putem CorvusPay-a – naprednog sustava za siguran prihvat kreditnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu privatnost podataka vaše kreditne kartice od trenutka kada ih upišete u CorvusPay obrazac za plaćanje. Podaci potrebni za naplatu prosljeđuju se šifrirani iz vašeg web preglednika banci koja je izdala vašu platnu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s vašim osjetljivim podacima o platnoj kartici. Slično tome, operateri CorvusPaya ne mogu pristupiti vašim potpunim podacima o vlasniku kartice. Izolirana jezgra sustava neovisno prenosi i upravlja osjetljivim podacima dok ih u isto vrijeme drži potpuno sigurnima.

Obrazac za unos podataka o plaćanju osiguran je SSL prijenosnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi pohranjeni podaci dodatno su zaštićeni visokokvalitetnom enkripcijom, korištenjem hardverskih uređaja certificiranih prema FIPS 140 2 Level 3 standardu. CorvusPay ispunjava sve zahtjeve za sigurno online plaćanje koje propisuju vodeći brendovi kreditnih kartica, radeći u skladu sa standardom PCI DSS Level 1 – najvišim sigurnosnim standardom industrije platnih kartica. Plaćanja izvršena karticama koje su uključene u program 3-D Secure dodatno autentificira banka izdavatelj, potvrđujući vaš identitet upotrebom tokena ili lozinke.

Sve informacije koje prikuplja Corvus Info smatraju se bankovnom tajnom i s njima se postupa u skladu s tim. Podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjeni. Vaši osjetljivi podaci potpuno su sigurni, a njihovu privatnost jamče najsuvremeniji zaštitni mehanizmi. Prikupljamo samo podatke potrebne za obavljanje posla u skladu sa zahtjevnim propisanim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativni postupci koji se primjenjuju unutar CorvusPay infrastrukture ne samo da osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay-a, već trajno održavaju i poboljšavaju sigurnosne razine zaštite podataka vaše kreditne kartice održavanjem strogih kontrola pristupa, redovitim sigurnosnim i dubinskim provjerama sustava za sprječavanje mrežnih ranjivosti.

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskoj valuti. Iznos za koji će vaša kreditna kartica biti terećena dobiva se konverzijom cijene u eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti se iznos preračunava u vašu lokalnu valutu prema tečaju kartičarskih udruga. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na originalnu cijenu prikazanu u našem web shopu.

Nakon odabira plaćanja "karticom", otvorit će vam se polje za unos podataka o vašoj kreditnoj/debitnoj kartici. Podaci o kartici i vlasniku nisu pohranjeni na poslužiteljima prodavatelja. Plaćanje je izvršeno nakon uspješne autorizacije kartice. Ukoliko sustav odbije autorizaciju kartice, potrebno je odabrati drugu opciju plaćanja. Prodavatelj nema informacija o razlozima odbijanja kartice, može biti tehnički ili poslovni razlog.

Ukoliko kupac odabere plaćanje depozitom, rok plaćanja je 3 radna dana, računajući od dana primitka ponude putem e-maila.

U slučaju da uplata nije izvršena u gore navedenom roku, prodavatelj će postupiti i nakon izvršene uplate, izvan roka, izvršiti isporuku proizvoda, a ako prodavatelj iz opravdanih razloga nije u mogućnosti isporučiti proizvode. , kupoprodajni ugovor će biti raskinut, a uplaćena sredstva će biti vraćena kupcu.

Ukoliko je uplata uredno izvršena i vidljiva na žiro računu prodavatelja, prodavatelj će pristupiti isporuci proizvoda. Račun za narudžbu bit će isporučen unutar pakiranja zajedno s proizvodom/ima.

Naručeni proizvod/i mogu se poslati širom svijeta. Dostavu vrši Hrvatska Pošta.

Proizvod/i bit će spremni za slanje i predani dostavnoj službi u roku od 2 do 5 radnih dana od dana kada je uplata vidljiva na bankovnom računu prodavatelja. Ukoliko se dogodi da naručeni proizvodi nisu dostupni, prodavatelj je dužan o tome odmah obavijestiti kupca, a kupac ima pravo odustati od kupoprodajnog ugovora i zahtijevati povrat uplaćenog iznosa ili pristati na slanje proizvoda naknadnom dostavom. razdoblje. Nastojat ćemo sve naručene artikle/proizvode isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to nije moguće, zbog dostupnosti na zalihi, prodavatelj zadržava pravo slanja proizvoda u više paketa.

Razdoblje dostave (period počinje teći od dana predaje paketa dostavnoj službi):

Hrvatska: 1 do 5 radnih dana

EU (Europska unija): 3 do 14 radnih dana

Sve ostale zemlje: 5 do 30 radnih dana

Otprema se obavlja prema uvjetima dostave, a smatra se izvršenom kada je paket predan dostavnoj službi. Nažalost, prodavatelj nije u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu i moguće komplikacije vezane uz dostavu proizašle iz dostavne službe.

U slučajevima kada kupac naručuje proizvode izvan Europske unije (EU), rok isporuke može se produljiti ako paket bude zadržan na carini. Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i carine prema zakonu zemlje u koju je kupac naručio paket.

Ukoliko kupac naruči i odbije preuzeti paket, prodavatelj ima pravo od kupoprodajne cijene zadržati iznos za transportne troškove i ostale manipulativne troškove iz cjenika dostave.

Gore navedene informacije samo su dio naših Odredbi i uvjeta, za više informacija pročitajte potpune Odredbe i uvjete, koje možete pronaći OVDJE .